Saturday, November 7, 2009

3 dah lepas 5 lagi huhuh


Hari ni exam computer network...agak susah jgk lah...pastu plak tadi aka tu asyik tgk jer...lawa sgt ke kite ni.hehehe perasan!!!hahah.o, for the conclusion, 3 subejct dah lps...iaitu laws of armed conflict,oral for communication,n computer network.Ynag 5 ni lagi mencabar...semue subject computer.semue kne hapal...susahnyer.tapi belum try dah tahu.
kt sini mas nk crite pasal Dubai..buat bangunan kt tgh laut dengan cara tambak laut dengan pasir...kalau nak tahu bukak lah laman web die...memg menarik klu tgk die punyer constuction pembinaan...lawa...pastu kt stu ramai orng pegi.walaupun mahal...yang pelik nyer cam mne lah die wat tambak pasir tu ..sampai bina bangunan pun tak roboh..mintak jauh lah klu ombak besar datang..rugi jer berbillion2 ringgit....

1 comment:

  1. ni sesajer jer...tak de orang nak tgk pun#
    boring2 jer

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails